fbpx

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is belangrijk om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Of je nu een restaurant, kapsalon, kledingwinkel, hotel of kantoor hebt. Met goede bedrijfsfoto’s maak je snel een goede indruk. 

profielfoto's

Nieuwe foto’s nodig van jouw bedrijf?

Laatste bedrijfsfotografie projecten

IJssalon de Kleine Haan

Opeens zie je in het dorp Limbricht een boerderij liggen met een Italiaans aandoende ijssalon: ‘De Kleine Haan’.

Lees meer

Sellenra Vastgoed Ontwikkeling

Voor Sellenra gaat vastgoed ontwikkeling over meer dan alleen maar investeren en bouwen. Ze creëren iets nieuws en voegen dat toe aan de gebouwde...

Lees meer
fotograaf sittard fotoshoot

Wholehearted Living

Toen ik door Australië reisde, had ik het voorrecht om Corinne te fotograferen van Wholehearted Living. 

Lees meer

Een breed scala aan zakelijke fotografie

Bedrijfsfoto’s kunnen worden gebruikt voor een breed scala zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld flyers, brochures, visitekaartjes, cadeaubonnen, maar ook presentaties kunnen ermee worden vormgegeven.

Bedrijfsfoto’s zijn niet alleen handig voor print media, maar je kunt de foto’s ook gebruiken voor je website en social media platforms.

Je toekomstige klantten krijgen meteen een goed beeld van wie je bent en wat ze kunnen verwachten.

bedrijfsfotografie
fotograaf sittard fotoshoot

Het perfecte plaatje perfectioneren

Voor mij houdt het niet op bij het maken van de foto. Nadat de afbeelding is geselecteerd voor nabewerking, is het zaak deze te perfectioneren in Lightroom en Photoshop.

Er is niets is leuker om een afbeelding die al perfect is te bewerken om een nog beter resultaat te bereiken.

Professionele uitstraling

Door jouw producten en diensten op een professionele manier te tonen, zal ook de positieve perceptie van jouw bedrijf toenemen. Fotografie kan in veel aspecten worden gebruikt.

We kunnen het bedrijf fotograferen, denk aan interieur en exterieur.

Ten slotte zijn medewerkers vaak de drijvende krachten achter succesvolle bedrijven. Zie hieronder voor meer informatie over portretfotografie.

bedrijfsfotografie
bedrijfsfotografie

Zakelijke portretten

Met goede, zakelijke portretten van jouw medewerkers kun je op een professionele manier laten zien wie er werkt en welke functies zij hebben. Deze persoonlijke benadering schept meteen een vertrouwde band.

Voor LinkedIn is een goed portret vrijwel noodzakelijk voor een juiste uitstraling. Social media is inmiddels een onmisbaar onderdeel van het (zakelijke) leven.

Wouw ik heb de foto’s gedownload! Wat een prachtige actie foto’s! 😍 Ik kan niet eens een favoriet kiezen! Ze zijn allemaal mooi 😱 Geweldig dat je dit kan zonder dat we geposeerd hebben! Je bent echt een topper 💪🏻 Dankjewel!
Fleur
Velvet Dream Dresses
Voor zakelijke portretfoto's en persoonlijke bedrijfsfoto's met een moderne, creatieve en frisse look ben je hier aan het goede adres. Ideaal om jezelf en je bedrijf mee te presenteren via je website, linkedin, social media of andere kanalen. Buiten het feit dat Michelle een goed oog heeft voor het perfecte plaatje, is ze ook nog eens zeer prettig in de omgang. Zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf en zijn/haar bedrijf op een professionele manier wilt vastleggen en promoten!
Martijn

Meer informatie?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.

portret
x